Laminaat kopen? Tot 80% goedkoper! | Laminaatpark (2024)

Resultaat 1–24 van de 619 resultaten wordt getoond

  • Trend Grijs Eik Laminaat€8,95 €17,95 per m2(incl. BTW)offerte
  • North Cape Oak Laminaat Grijs Eik€8,95 €17,95 per m2(incl. BTW)offerte
  • Trend Naturel Eik Laminaat€8,95 €17,95 per m2(incl. BTW)offerte
  • Kronotex 3904 Zomer Eik Licht Grijs€8,95 €17,95 per m2(incl. BTW)offerte
  • offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Laminaat Hout Bruin Goedkoopste 7 mm laminaat met v-groef van Nederland!€10,70 €22,95 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Laminaat Hout Donker Bruin Goedkoopste 7 mm laminaat met v-groef van Nederland!€10,70 €22,95 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Laminaat Hout Eiken Goedkoopste 7 mm laminaat met v-groef van Nederland!€10,70 €16,95 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Kronotex 3516 Millenium Oak White XL€11,95 €24,95 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Kronotex 3532 Millenium Oak Grey XL€11,95 €24,95 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Kronotex 3901 Sommer Eiche 8mm XL€11,95 €24,95 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Kronotex 3900 Zomer Eiken Grijs XL + Plinten en Ondervloer!€11,95 €24,95 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Kronotex 3902 Zomer Eiken Beige XL€11,95 €24,95 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Kronotex Sommer Eiche Natur XL 3903 8mm€11,95 €24,95 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Kronotex Advanced XL Sommer Eiche Hell Grau D3904€11,95 €24,95 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Kronotex D4175 Century Oak Grey XL€11,95 €24,95 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Kronotex Tegel Laminaat Mega Naxos D3000€12,35 €24,50 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Kronotex Mega Himalaya Leisteen D3079 + Plinten en Ondervloer!€12,35 €24,50 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Mega kortingFlooryard Laminaat topline 7mm houtstructuur bruin(4decoren bruin,beige,naturel en grijs)€12,50 €25,50 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Mega kortingFlooryard Laminaat topline 7mm houtstructuur beige(4decoren bruin,beige,naturel en grijs)€12,50 €25,50 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Mega kortingFlooryard Laminaat topline 7mm houtstructuur Grijs(4decoren bruin,beige,naturel en grijs)€12,50 €25,50 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Mega kortingFlooryard Laminaat topline 7mm houtstructuur Naturel(4decoren bruin,beige,naturel en grijs€12,50 €25,50 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Gratis ondervloerLaminaat flooryard Noble midden eiken 8mm brede plank€12,50 €19,95 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

  • Goedkoopste OnlineLaminaat flooryard Noble Beige 8mm brede plank€12,50 €19,95 per m2offerte

    Deze week gratis ondervloer en plinten!

Wilt u goedkoop laminaat kopen? Van een laminaatvloer zult u veel plezier hebben! Bij LaminaatPark heeft u genoeg keuze. U vindt sowieso uw favoriete laminaatvoer bij ons dankzij de uitgebreide collectie met verschillende soorten en kleuren laminaat. Wilt u goedkoop laminaat kopen dat bij uw (huidige) stijl past? Dan adviseren wij u graag over de verschillende types. Bekijk alvast onze laminaatvloeren. Toch nog meer weten over laminaat? Lees dan verder op deze pagina.

Gratis ondervloer en 15 meter plinten

Wij verkopen tegellaminaat, extra breed laminaat en extra lang laminaat. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle bijproducten, zoals plinten en ondervloeren. Wist u trouwens al dat u bij ons een gratis ondervloer en de eerste 15 meter aan plinten gratis krijgt bij het kopen van laminaat? Laat u online inspireren of kom langs bij onze showroom in Leeuwarden om laminaat voorbeelden te bekijken. Wij hanteren allemaal meeneempijzen. Wilt u goedkoop laminaat kopen en laten bezorgen? Vraag dan de kosten bij ons op!

Goedkoop laminaat kopen bij Laminaatpark

Dankzij een zeer goed netwerk in Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk maken wij het voor u mogelijk om goedkoop laminaat te kopen. Wij leveren niet alleen laminaat tegen de goedkoopste prijzen, maar ook nog eens van goede kwaliteit. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat u een geschikte laminaatvloer vindt voor uw huis. Bent u van plan om goedkoop laminaat bij ons te kopen, maar heeft u geen zin om het zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Onze ervaren leggers komen graag bij u thuis om een laminaatvloer te leggen. Ook hier hanteren wij voordelige tarieven voor!

Laminaat en meer bij LaminaatPark

LaminaatPark is een jong en dynamisch bedrijf en de allergoedkoopste laminaat leverancier in Nederland. De kwaliteit/prijs verhouding is bij LaminaatPark optimaal. Wij bieden niet alleen goede prijzen, maar besteden ook veel aandacht en tijd als u vragen heeft over één van onze producten. Ook kunt u bij ons terecht voor alle bijproducten, zoals ondervloeren en plinten. Maak gebruik van onze goede service en schaf goedkoop laminaat aan bij LaminaatPark! Heeft u nog meer vragen? Neem dan contact met ons op via 058 299 14 30 of mail via info@laminaatpark.nl. U kunt ook altijd bij ons langskomen aan de Fahrenheitweg 28 in Leeuwarden. Op deze manier kunt u succesvol goedkoop laminaat kopen!

Laminaat kopen? Tot 80% goedkoper! | Laminaatpark (2024)

FAQs

Waar koop ik de goedkoopste laminaat? ›

Goedkoop laminaat kopen doe je bij Kwantum!

Natuurlijk altijd voor de laagste prijs. Kies uit laminaat zonder v-groef of met 2-zijdige of 4-zijdige v-groef. Op zoek naar extra breed laminaat of juist naar mooi visgraat laminaat?

Wat is een goede prijs voor laminaat? ›

Voor de meeste soorten laminaat zal je ongeveer tussen de €10,- en €20,- per vierkante meter betalen. Dit is in vergelijking tot andere vloersoorten vrij goedkoop. Maar net als bij alle andere dingen die je kunt kopen, kun je het zelf zo gek maken als je wil.

Hoeveel procent meer laminaat kopen? ›

We nemen altijd 10% extra bij het berekenen van de hoeveelheid laminaat voor een vloer, omdat er altijd stukken laminaat verloren gaan bij het zagen van bijvoorbeeld de hoekjes. In een ruimte met veel hoeken of bijvoorbeeld een open haard kunt u zelfs nog iets meer nodig hebben dan 10%.

Hoe lang gaat goedkoop laminaat mee? ›

Dunne laminaatvloeren (van 6 millimeter dik) gaan meestal zo'n 6 tot 15 jaar mee. De iets dikkere laminaatvloeren (7 millimeter dik) gaan ongeveer 15 tot 20 jaar mee. En dan heb je nog de dikke laminaatvloeren van 8 millimeter. Deze hebben een gemiddelde levensduur van 20 tot 25 jaar.

Wat kost 50m2 laminaat? ›

Gemiddelde kosten voor laminaat leggen per m2
SituatieKosten per m2
Laminaat rechte stroken€ 12,- p/m2
Laminaat visgraat€ 20,50 p/m2
PVC klik rechte stroken€ 12,50 p/m2
PVC klik visgraat€ 20,50 p/m2
8 more rows
Dec 15, 2023

Wat is de beste dikte voor laminaat? ›

Voor een zolderkamer volstaat een laminaat met een dikte van 6 à 7 millimeter. In je slaapkamer kies je beter voor 7 à 8 millimeter. En in je leefruimtes is de dikte van je laminaat het best 8 tot 10 millimeter. Het dikste laminaat, 10 tot 12 millimeter, is zelfs geschikt voor toepassingen in winkels en kantoren.

Heeft Ikea nog laminaat? ›

Met ons ruime assortiment laminaatvloeren, vloertegels en alles om je vloer mee af te werken, is er altijd een vloer die past bij jouw budget en interieurstijl.

Waarom PVC en geen laminaat? ›

Laminaatvloeren zijn over het algemeen niet waterbestendig en kunnen beschadigd raken als ze worden blootgesteld aan water gedurende langere tijd. PVC-vloeren daarentegen zijn waterbestendig en kunnen worden gebruikt in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Wat kost 100 vierkante meter laminaat? ›

Wat kost een vloer per m2?
VloersoortGemiddelde kosten per m2 bij 20 m2Gemiddelde kosten per m2 bij 100 m2
Vinyl vloer€ 20,-€ 15,-
Laminaatvloer€ 25,-€ 15,-
PVC vloer€ 40,-€ 25,-
Houten vloer€ 70,-€ 40,-
Dec 19, 2023

Hoe vaak is laminaat in de aanbieding? ›

Laminaat is altijd in de aanbieding!

Het is eigenlijk als bier en wasmiddel in de supermarkt. Soms slaat een bouwmarkt het een weekje of twee over, maar dan is laminaat wel weer bij andere bouwmarkten in de aanbieding. En veel bouwmarkten bieden redelijk hetzelfde soorten laminaat aan, maar daar later meer over.

Waarom afstandhouders laminaat? ›

Maar waarom gebruik je afstandhouders bij laminaat? Met afstandhouders, ofwel afstandspietjes, voorkom je dat je laminaat te strak tegen de muur legt. Plaats ze tussen de muur en het laminaat alvorens je begint met leggen. De afstand tussen het laminaat en de muur verberg je later met een plint.

Waarom is laminaat zo duur? ›

Uitleg kosten laminaat per m2

Hierbij is van invloed welk type vloer je laat leggen en de ondervloer die je kiest. Maar ook het oppervlak van de vloer heeft invloed op de prijs. Een groter oppervlak heeft meer arbeid nodig. De afwerking van de vloer en de legwijze bepaalt hebben ook invloed op de prijs.

Wat is het nadeel van laminaat? ›

Nadelen laminaat

Laminaat is een materiaal dat niet goed bestand is tegen vocht, hoewel het voorzien is van een beschermlaag. Het is hierdoor geen goede optie voor jouw badkamer. Een goede ondervloer voorkomt dat jouw laminaatvloer door vocht kan worden aangetast.

Is laminaatvloer nog steeds populair? ›

Van prachtige hout- en steeneffecten tot levendige kleuren: laminaatvloeren worden steeds populairder vanwege hun praktische bruikbaarheid, veelzijdigheid en stijl.

Is duur laminaat het waard? ›

Als vuistregel geldt dat de duurste vloeren de betere sluitsystemen hebben waardoor ze gemakkelijker te plaatsen zijn en dat ze ook een dikkere, duurzamere slijtlaag hebben - lees verder voor meer details!

Wat kost 20 vierkante meter laminaat? ›

Wat kost een vloer per m2?
VloersoortGemiddelde kosten per m2 bij 20 m2Gemiddelde kosten per m2 bij 50 m2
Vinyl vloer€ 20,-€ 17,50
Laminaatvloer€ 25,-€ 20,-
PVC vloer€ 40,-€ 35,-
Houten vloer€ 70,-€ 60,-
Dec 19, 2023

Wat kost laminaat bij Leen Bakker? ›

Prijzen vloerenlegservice
Laminaatprijs
Click laminaat plaatsen (excl. materiaal)€10,00 per m2
Visgraat laminaat plaatsen (excl. materiaal)€22,00 per m2
Toeslag diagonaal plaatsen€4,00 per m2

Wat is het goedkoopste op de vloer? ›

Laminaat is naast vinyl het goedkoopste vloertype van alle soorten vloeren. Door de enorm verbeterde productietechnieken zijn de prijzen door de jaren heen alleen maar gedaald, zonder dat er concessies zijn gedaan op de kwaliteit.

References

Top Articles
Control Tutorials for MATLAB and Simulink
Control Tutorials for MATLAB and Simulink
Hometown Pizza Sheridan Menu
Exclusive: Baby Alien Fan Bus Leaked - Get the Inside Scoop! - Nick Lachey
Caesars Rewards Loyalty Program Review [Previously Total Rewards]
PontiacMadeDDG family: mother, father and siblings
Driving Directions To Fedex
Doublelist Paducah Ky
Craigslist Nj North Cars By Owner
123Moviescloud
Radio Aleluya Dialogo Pastoral
Lima Funeral Home Bristol Ri Obituaries
No Hard Feelings Showtimes Near Cinemark At Harlingen
Buy PoE 2 Chaos Orbs - Cheap Orbs For Sale | Epiccarry
Nashville Predators Wiki
Rachel Griffin Bikini
Palm Coast Permits Online
Las 12 mejores subastas de carros en Los Ángeles, California - Gossip Vehiculos
Persona 4 Golden Taotie Fusion Calculator
ELT Concourse Delta: preparing for Module Two
Menards Eau Claire Weekly Ad
Craigs List Tallahassee
Accuweather Minneapolis Radar
Tokyo Spa Memphis Reviews
Papa Johns Mear Me
Neteller Kasiinod
Kleinerer: in Sinntal | markt.de
Mercedes W204 Belt Diagram
Swgoh Boba Fett Counter
Khatrimmaza
P3P Orthrus With Dodge Slash
What Happened To Father Anthony Mary Ewtn
AP Microeconomics Score Calculator for 2023
Hannibal Mo Craigslist Pets
Weapons Storehouse Nyt Crossword
Dadeclerk
Craigslist Free Manhattan
18 terrible things that happened on Friday the 13th
Www Usps Com Passport Scheduler
Craigslist Food And Beverage Jobs Chicago
Ladyva Is She Married
Nu Carnival Scenes
60 Days From May 31
Unlock The Secrets Of "Skip The Game" Greensboro North Carolina
Ucla Basketball Bruinzone
Amy Zais Obituary
The Complete Uber Eats Delivery Driver Guide:
Worland Wy Directions
Erespassrider Ual
Plasma Donation Greensburg Pa
Grace Family Church Land O Lakes
Ty Glass Sentenced
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated:

Views: 5645

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.